tirsdag 7. oktober 2008

Promp.

Bæsj. Det er er yndligsordet til kusina mi, hun er 2 og et halvt år gammel.
Har vært barnevakt for henne i dag. Det var greit, vi så på Noddy meste parten av kvelden og så lekte vi litt med lego. Det var gøy.

Etter at hun hadde dratt, prøvde jeg og skrive norsk loggen. Skreiv en halv side.. må skrive ca en side til. Må også skrive rapport om en fortelling vi har sett, men det gikk rett til helvete. Orker ikke norsk..Det er slitsomt. Matte er verre. det er under 2 mnd til jeg har eksamen. Har forsatt ikke skaffet meg boken,men skal gjøre det i morgen!! Jeg MÅ gjøre det i morgen.
Utenom det ble jeg utrolig irritert på skolen i dag. Hver gang jeg prøvde å komme med forslag til å samle inn penger til Berlin turen stønna folk og klage. Hva skjedde med: Ja! Kjempe gøy og aksepter ikke blokkèr? Men det er litt typisk klassen min å klage. For hver eneste ting folk sier elev eller lærer er det alltid noen som har noe å klage på. For det er så utrolig vanskelig og bare holde kjeft og la folk snakke/høre dem ferdig. Men men vi må skaffe ca 60.000 kr på 6 uker..10 000 per uke, er jeg skeptisk? JA. Vi har fått noen dugnads jobber og sånn, men langt fra nok til å dra til Berlin..

Lets pray.

2 kommentarer:

Tina sa...

Hei, vi ligger ikke så værst til nå. Vi har fått giret klassen litt opp. Særlig npr vi endelig fikk gjert. Da tror ejg vi klarer det! :)

Pingvinkjeks sa...

håper det!