mandag 22. september 2008

Skipper

I dag fikk vi vite hvem som skulle bli revyskuespillere. Fy faen så gøy det var. Noen ble litt mere følsomme enn andre når navnet ble ropt opp ,men det var forsatt artig! Må si den jeg ble mest glad for å høre navnet på var Andrea. Det varma rett ned i hjerterota. Utenom Andrea ble Cornelia,Marthe og to fra media skuespillere hos jentene. Guttene var kanskje det mest nervepirrende. Daniel ble ropt opp først til stor jubel etter fulgt av Herman. Da tok det mer eller mindre av:P Herman var så litt rørt ut der han løp fram og tilbake på scenen.Fredrik fra andre drama ble ropt opp og så kom kanskje den største overraskelsen: Håkon Sand. Stemningen var ubeskrivelig. Så trodde alle det var over, men også ropte han opp Selvåg. I gledesrus hoppet han og Herman opp over veggen. Så en liten stund ut som Herman prøvde å voldta han,men de roa seg ned fort.

Etter det gikk turen videre til Langerud barnehage. Der vi skulle bli kjent med barna før vi skal fortelle eventyr til dem etter høstferien. Det er en oppgave i Drama og Samfunn.
Alt var så lite der, jeg gikk den barnehagen selv og jeg husker alt som kjempe stort men alt rakk meg liksom til kneet. Barna der var kjempe greie, noen mer lekne enn andre. Men jeg hadde ønsket at vi( ungdom/voksne) skulle hatt samme egenskapene når det komme til å bli kjent. De var så utadvente og alle skulle leke med alle. Syns det var mye mere koslig enn de gruperingene som man danner på skolen. Barn gleder seg over ting vi ikke gjør..
De klager ikke heller...De samme kan ikke sies om klassen. Gleder meg til å fortelle eventyr til dem, barnehagen altså.

hvilket nr bor du i? :)

2 kommentarer:

Starlet sa...

18! Er dette et av de sleske sjekke triksene dine?!

Pingvinkjeks sa...

hahaha nei! barna i barnhagen spurte om det hele tiden:P hva heter du? har du fint hår?hvilket nr bor du i? er du høy?
så mange spørsmål:P