torsdag 18. september 2008

sushi.

:)

Etter en åtte timers lang skole dag dro jeg til byen med Tina og Emily. Først så rakke vi ikke toget fra Hauketo så vi måtte dra tilbake til Mortensrud og ta banen derfra. Jeg fryktet at det skulle bli en ræva bytur, men det var utrolig artig. Vanskelig å ikke ha det gøy med Tina og Emily. Etter å vært på Zara og prøvd klær dro vi på burger king.
Ikke akkurat noe herremåltid men det metta. Men ikke nok med det! Det var en massiv måke som ga oss the evil eye hele tiden
mens vi spiste det var så irriterende.
Så skulle vi egentlig ta turen hjem men så ville
Tina skjekke når den siste revejakten gikk.
Den gikk klokka 19.00 og klokka mi var 18.53 og
etter mye om og men spurta vi til t-banen gikk av på jernbanetorget og gjorde et forsøk på å løpe bort til eldorado.
Filmen var kjempe bra. Syns den var morsom og bra gjennomført. Vi var riktig nok de eneste som lo igjenom hele filmen, men men. Tror jeg hadde gitt den en fem'er.

Nå burde jeg egentlig skrive ferdig religionsoppgaven til i morgen, men jeg gidder ikke. Sorry Mari og Iris. Se heller på Rosenborg - Brøndby kampen:)

Og ja tittelen har ikke noe whats so ever med det
jeg har opplevd i dag å gjøre.

Thats why they call it business socks.

2 kommentarer:

Starlet sa...

Vi er utrolig sinnsykt kule :)
Skikklig trist at vi ikke tok bildet av måken :(Når jeg tenker meg om kansje den ikke var slem. Og kansje det ikke var evil eye men "hey Im lonely im just måke looking to have som funn call me on 0004798817000" eye :)

sameraa sa...

Why do they call what business socks?

Gud, jeg gleder meg til å se deg i høstferien!<3 :D